måndag 7 juni 2010

God morgon!

Våra hästar har hittat en plätt i hagen där det är väldigt torrt, liksom fint puder av lera.. Där rullar sig Kid som en galning!! Med sin fortfarande lååånga päls blir det ingen rolig kombination, så igår när jag tog in honom för en ridtur var det bara till att duscha. Det är precis omöjligt att kunna borsta bort det där dammet.

Stängde även av den platsen... elakt, ja kanske, men vill inte lägga sadel på något dyligt och jag kan inte gärna duscha Kid varje dag..

Annars då, jo dagarna rullar ju på i en hiskelig fart, snart är det sommarlov för barnen och jag går över på att jobba dagtid. Helt ok nu när det börjar bli varmt så man ändå måste rida på kvällarna.

Det händer väldans mycket nu! Försöker hinna med jobb, hästar, föreningen med den inplanerade tävlingen, hemsidan, klubbtidningen och ej att förglömma; skolan. Trivs som fisken i vattnet med många bollar i luften! I alla fall i perioder :)

1 kommentar:

  1. Under ett tunt, tunt matgjordslager med gräs finns här bara sand under vilket har gjort att det bildats sandbunkrar (ja, precis som på en golfbana, men inte lika välkrattade ;)). Hästarna älskar dessa, så jag förstår vad du menar! ;D Helt omöjligt att borsta bort!

    SvaraRadera