onsdag 9 december 2009

Efterlysning: bra kraftfoder!!

I tio år har jag av och till använt mig av kraftfodret Hestekraft och hittills har jag inte hittat något jag tycker fungerar bättre.

Mitt stora problem är att vi numera inte har någon återförsäljare i Sundsvallstrakten.
Så; kan ni ge mig tips på bra foder!!
Eller är det så att jag själv kanske ska bli återförsäljare av Hestekraften??
Hästarna formligen älskar detta!! Hunden med och jag :)

4 kommentarer:

  1. Hejhej! Du verkar ha använt musliblandning alltså. Vad vill du ha ut av fodret, dvs vad är det som är bra som du gillar med det här. Om dte är muslin t ex så finns det ett foder som heter Hippo som Dille i Birsta (bredvid granngården) har flera olika osrter av, beroende på vad man behöver. De har också ett märke som heter Spillers, som tex har specialfoder för fånghästar som också har fungerat bra för de som har tävlingshästar och lätt att få korsförlamning. Jag har inte provat det själv men har hört flera som använder det och bland annat kunnat udvika korsisar.

    skickar fler länkar här:

    SvaraRadera
  2. Spillers

    Basfoder
    Bland basfodren hittar du foder i såväl pellets- som müsliform. Vid utfodring av hästar med måttlig aktivitetsnivå är det viktigt att tillföra energi i en form som minskar risken för överaktiva eller s.k. heta hästar.

    Cool Mix
    är ett smakligt müslifoder som framgångsrikt använts för att få ett lugnare temperament på heta hästar. Fodret innehåller ångkokt spannmål och har ett lågt energi- och stärkelseinnehåll. Cool Mix passar till de flesta hästar.

    Meadow Herb Mix
    är ett extra smakligt foder i müsliform. Ett välkomponerat val av örter komplimenteras av morötter. Tillsammans ger de en lukt och smak som inte ens de mest kräsna hästarna kan motstå. Meadow Herb Mix har dessutom ett lågt stärkelseinnehåll för att ge heta hästar ett lugnare temperament. Meadow Herb Mix passar alla hästtyper.

    SvaraRadera
  3. Hippo är indelat i familjer för att lätt hitta den produkt som passar i foderstaten och är optimal för just din häst. Fodren finns i både pellets- och müsliform. Pelletsen är små vilket gör att Hippo kan utfodras till hästar i tidig ålder.

    http://www.svenskafoder.se/dj/

    Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Det kanske är affär att sälja själv om det är fler än du som tycker om fodret.

    SvaraRadera